1. INFORMACIJE 2. ODVJETNIK 3. DOKUMENTACIJA 4. TUŽBA 5. ISPLATA

Povratak na početnu stranicu


Savjeti o odabiru odvjetnika

Na temelju dugogodišnjeg istraživanja sudske prakse Udruga Franak ima informacije o odvjetnicima s područja cijele Hrvatske koji su pokazali potrebna znanja o sudskoj praksi u slučaju franak, ali i u drugim postupcima protiv banaka zbog njihove nepoštene poslovne prakse.

Široki popis odvjetnika koji zastupaju potrošače u postupcima protiv banaka diljem Hrvatske daje vam mogućnost izabrati odvjetnika koji će biti povoljan s obzirom na njegovu ponudu o načinu zastupanja te blizinu vašem mjestu stanovanja.

Svakako preporučamo da kontaktirate više odvjetnika ili odvjetničkih društava prije donošenja odluke o potpisivanju ugovora o zastupanju. Odvjetnici Vam moraju prije potpisivanja punomoći ukazati na sve moguće troškove, kao i na cijenu zastupanja u vašem konkretnom postupku. Kako biste izbjegli moguće naknadne nesporazume, nastojte sve dogovorene detalje uglaviti i potpisati s odvjetnikom u sporazumu o zastupanju.

Više informacija možete dobiti ako se obratite udruzi franak na mail: franak.tuzbe@gmail.com

Informacija Udruge o odvjetnicima nije preporuka, nije obvezujuća, ne predstavlja reklamu te ne podrazumijeva nikakav poslovni odnos navedenih odvjetnika i Udruge, a vi možete angažirati bilo kojeg odvjetnika na tržištu i koji nisu navedeni na ovom popisu. Odluka i odgovornost je na vama.

Odvjetnici koje sami izaberete, a nisu na našem informativnom popisu, mogu se također obratiti na naš mail udrugafranak@udrugafranak.hr i zatražiti sve potrebne informacije i sudsku praksu koja bi im mogla zatrebati u vašem sudskom postupku radi što kvalitetnijeg zastupanja.

Copyright   ©   Udruga Franak 2023.